2023-2024 eTwinning Okulu Olmaya Hak Kazandık

2023-2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandık. Ulusal ve uluslararası çapta projelere imza atan eTwinning Proje Ekibimize ve ekip koordinatörü Nazife Demiröz Yavuz a teşekkür ederiz.

OKULUMUZ eTwinning OKUL ETİKETİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR

Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş Avrupa Okul Eğitimi Platformunda (ESEP) yürüttüğü başarılı çalışmalar ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından 2023-2024 yılı *eTwinning Okul Etiketi *Ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencilerimizle gösterdiğimiz yoğun çaba ve emek yolculuğumuz sonucunda ödül alan okulumuz Avrupa ve Türkiye'deki sayılı okullar arasında yer alarak eTwinning için rol modeller olan, tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan biri olmaktadır. Okulumuzun, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürüttüğü başarılı eTwinning projeleri, aldığımız Avrupa Kalite Etiketleri sonrası şimdi de eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde ilerleme sürecimize destek veren öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

12-05-202312-05-2023

Yayın: 12.05.2023 - Güncelleme: 12.05.2023 11:33 - Görüntülenme: 229