2023-2024 YILI 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAVLAR

2. DÖNEM 1. ORTAK SINAVLARA DAİR AÇIKLAMALAR

(26 MART 2024 SALI – 4 NİSAN 2024 PERŞEMBE)

1- Tüm öğrencilerimiz sınavlarda uygulanacak olan kelebek sisteminde adının bulunduğu salonda ve sırada sınava girecektir.

2- Sınav süreleri 1 ders saati olan 40 dk. Olarak uygulanacak olup sınav soruları bu sürede cevaplandıracak şekilde hazırlanacaktır.

3- Sınav süresi içinde istisnai durumlar hariç lavabo kullanımı için sınıftan dışarı çıkılmayacaktır.

4- Sınav süresi boyunca sınav kâğıdı erken teslim edilse bile sınav süresi tamamlanana kadar dışarıya çıkış yapılmayacaktır.

5- Mazeretli olmak şartıyla sınava katılamayan öğrencilerimiz için telafi sınavları 4-5 Nisan tarihlerinde yapılacaktır.

6- Sınavlara katılmak tüm öğrencilerimizin kendi sorumluluklarıdır, sınavlara mazeretsiz olarak katılmayan öğrencinin katılmadığı sınavlara ait notu G olarak girilecektir.

7- Sınavlar 1. Hafta 2. ve 6. Derslerde (Cuma hariç), 2. Hafta ise 3. ve 7. Derslerde yapılacaktır.

8- Düşünme Eğitimi, İslam Ahlâkı, Temel Matematik, Tefsir Okumaları, Fıkıh Okumaları, Astronomi ve Uzay Bilimleri, Sosyoloji, Proje Tasarımı ve Uygulamaları, İklim Çevre ve Yenilikçi Çözümler, İslam Bilim Tarihi sınavları her öğretmenin kendi dersinde sınav veya uygulama şeklinde yapılacaktır.

9- Sınavlara ait notlar yasal süresi içinde e-okul sistemine işlenecektir.

ORTAK SINAV TAKVİMİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

15-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 14:04 - Görüntülenme: 1507