2023-2024 YILI OKUL KULÜPLERİMİZ VE ÖĞRENCİ LİSTELERİMİZ

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzda faaliyet gösterecek olan Sosyal Kulüplerimiz Sene başında yapılan Öğretmenler Kurulunda belirlenmişti. Belirlenen Okul Kulüplerimizde yer alacak öğrencilerin listesi Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz tarafından Öğrencilerimizin istekleri ve talepleri de dikkate alınarak hazırlandı. Yıl sonuna kadar Sosyal Kulüplerimiz eliyle her bir öğrencimizin en az 5 faaliyete katılma hedefini gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.

Aşağıdaki linklerden Okul Kulüplerimiz ve bu kulüplerimize danışmanlık yapacak olan Danışman Öğretmenlerimizi gösterir listeye ve Öğprencilerimizin hangi kulüplerde görev aldığını göstererir listeye ulaşabilirsiniz.

Yayın: 10.11.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 15:47 - Görüntülenme: 170