Davranış Kuralları, Güvenli İnternet Kullanımı, Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyonu ile 9 Mayıs eTwinning Günü Kutlama Etkinlikleri Gerçekleştirildi

CODE OF CONDUCT : eTwinning için önemli bir yere sahip olan "Davranış Kuralları" ile ilgili bilgilendirme videosu okulumuz öğrencilerinden Ahmet Yusuf B. Tarafından hazırlandı.

·         SAFE INTERNET DAY :  Güvenli internet günü ile ilgili okulumuzda tüm öğretmenlere yönelik bir webinar yapıldı. Güvenli internet kullanımına dikkat çekmek amacıyla okulumuz öğretmeni Öznur UZUN tarafından bir bilgilendirme panosu hazırlandı.

Güvenli internet kullanımı ile ilgili tüm okulların ortaklaşa çalıştığı genially web 2.0 aracıyla ortak bir poster oluşturuldu. Postere katkı sağlayan okulumuz öğrencisi Hamim T. Ye çok teşekkür ediyoruz.

( linki tıklayarak programa ulaşabilirsiniz. )

Güvenli internet kullanımı ile ilgili çeşitli toplantılar yapıldı. Proje ortakları ve öğrencilerimizin de katıldığı bu toplantı sonucunda öğrenci ve öğretmen arkadaşlar güvenli internet kullanımı sertifikalarını aldılar. Okulumuz öğrencilerinden Ahmet Yusuf B. Bir video ile tüm sertifikaları sergiledi.

·         Media Literacy and Disinformation: Medya okuryazarlığı ve Dezenfarmasyonu ile ilgili bir toplantı yapılarak proje ekibiyle konunun önemi tartıştıldı.

·         9 May eTwinning DAY celebrations: 9 Mayıs eTwinning günü kutlamaları kapsamında Web 2.0 aracı linoit ile tüm öğrenci ve öğretmenler eTwinning nedir? Sorusuna cevap verdiler.

( linki tıklayarak programa ulaşabilirsiniz )

·         Okulumuz öğrencileri tarafından Canva grup çalışması tekniği kullanılarak eTwinning Gününe özel bir poster tasarlandı. Okulumuz öğrencilerinden Abdurrahman R. Ye de hazırladığı poster için teşekkür ediyoruz.

20-05-202120-05-202120-05-2021

Yayın: 20.05.2021 - Güncelleme: 20.05.2021 12:30 - Görüntülenme: 509