ERASMUS PROJESİYLE AVRUPAYA GİDECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇİYORUZ

Sevgili Öğrencimiz,

Okulumuz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü il Ar-Ge biriminin yönettiği Erasmus+  2023-2027 Okul Eğitimi Konsorsiyumu'na katılmaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda okulumuzdan 6 öğrenci(4 Asil 2yedek ),

1 öğretmen refakatinde Avrupa'da bir okulda beş gün boyunca "Sürdürülebilir Yaşam Becerileri ve Çevremizi Koruma" temasıyla ilgili etkinliklere katılacaktır. Bu eğitimde siz de yer almak istiyorsanız, lütfen bu başvuru formunu doldurunuz. Başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilir ve  8 Ocak 2024 tarihine kadar doldurabilirsiniz.

Mülakatlara katılmaya hak kazanan 30 öğrenci 12 Ocak tarihinde ilan edilecektir. Bu öğrencilerimizin mülakatları 14-19 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuzda Öğrenci Seçim Komisyonu tarafından yapılacaktır.

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 12:52 - Görüntülenme: 959