FROM DARKNESS INTO LIGHT WELCOME TO THE DARK AGES OR AS IT SHOULD BE KNOWN THE GOLDEN AGES Projemiz

FROM DARKNESS INTO LIGHT WELCOME TO THE DARK AGES OR AS IT SHOULD BE KNOWN THE GOLDEN AGES isimli eTwinning projesine 06.01.2021 tarihinde Niyazi Mısri AİHL ile kurucu olarak başlattık. Okulumuz İngilizce öğretmeni Öznur UZUN okul temsilcimiz olarak süreci yürütmektedir. Projede toplam 5 ortak yer almaktadır. Okulumuz FSB sınıflarından gönüllü öğrencilerimiz proje üyesi olarak aktif çalışmalar gerçekleştirmektedirler. Öznur UZUN hocamıza ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

·         Projemizde 5 Farklı okuldan bizimle aynı yaş grubuna sahip öğretmen arkadaşlar üye olarak yer almaktadır. Projemizde Orta Çağda Yaşamış Müslüman Bilim İnsanları Hakkında tanıtımlar ve videolar öğrencilerimiz tarafından yapılacaktır. Ailelere bilgi vermek amacıyla ailelere yönelik proje tanıtım toplantısı yapıldı. Katılım sağlayan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.

17-05-2021

Yayın: 17.05.2021 - Güncelleme: 17.05.2021 14:54 - Görüntülenme: 446