GENÇLERLE BAŞBAŞA Yüz Yüze Buluşmalar Başladı!

12. Sınıf ve Mezun Kız Öğrencilerimize Yönelik GENÇLERLE BAŞBAŞA Yüz Yüze Buluşmalar Başlıyor!

Koordinatör: Firdevs İzgördü Aygün  İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

18 Aralık 2022 Pazar

Saat: 12.00 Misi Köyü

Gençlere Baş Başa Projemizin ilk Yüz Yüze etkinliği 20'den fazla mezun ve öğrencimizin katılımıyla Pazar günü Misi Köyünde yapıldı. KÖK DEĞERLER Aralık ayı teması olan DOSTLUK teması ruhuna uygun olarak dostluk ve arkadaşlığın aynı zamanda vefanın yaşatıldığı güzel bir ortam oluştu. Kahvaltıyla başlayan etkinlik Öğle namazıyla devam etti. Sezai Karakoçun Diriliş Neslinin Amentüsü kitabı üzerine yapılan hasbihalin ardından,  köyde bulunan Fotoğraf Müzesi, Edebiyatçılar Müzesi ve tarihi sokaklar gezildi. DOSTLUK okulda başladı hayata uzandı. Projeyi koordine eden İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Firdevs İzgördü Aygün e teşekkür ederiz.

19-12-202219-12-2022

Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 11:58 - Görüntülenme: 174