Hikmet Projesi Kapsamında, "Yolun İyilik Olsun, Hayır Marketi" Erzak Toplama Etkinliğinde Toplanan Erzak Kolileri Hayır Markete Teslim Edildi

Okulumuzda uygulanan #HikmetProjesi kapsamında, Osmangazi Müftülüğü  ve Türkiye Diyanet Vakfı Osmangazi Şubesiyle ortaklaşa yürürttüğümüz "Yolun İyilik Olsun, Hayır Marketi" erzak toplama etkinliğinde toplanan erzak kolileri İlçe Müftümüz Mehmet Uzun ve müftülük vaizi Fatma Kırçıl Akkoç un da hazır bulunduğu bir törenle Hayır Markete teslim edildi. Hayır Marketin çalışma sistemi hakkında bilgi veren müftümüz, marketi ve market deposunu öğrencilere gezdirdi. Daha sonra proje öğrencileri market deposunda ve markette vakıf yetkilileri nezaretinde düzenleme ve paketleme işinde yardımcı oldular. Yapılan faaliyet için ilçe müftüsü Mehmet Uzun tarafından öğrencilere Teşekkür Belgesi takdim edildi. Başta Coğrafya öğretmenimiz Hatice Gökçe Doğru olmak üzere etkinliğin yapılmasında emeği geçen  herkese teşekkür ederiz.

02-04-202402-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 10:40 - Görüntülenme: 25