Hikmet Projesinin 1. Dönem Değerlendirmesi ve 2. Dönem Planlaması İçin Toplantısını Yaptık

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün himayelerinde, Anadolu İmam Hatip Liselerinin yükseköğretim kurumları ile iş birliği içerisinde olması, üniversite bölümlerine yönelik öğrencilerin farkındalıklarının arttırılması, akademisyenler ile sistemli ve planlı çalışmalar yürütülmesi ve ortak projelerin geliştirilmesi, bilim ve medeniyet tarihinde yer alan bilim insanlarının fikir ve eserlerinin tahlil edilmesi ve böylelikle 21. yüzyıl becerileri kazanmış bireyler olarak üniversiteye hazır hale gelmelerini amaçlayan ve okulumuzda da uyguladığımız Hikmet Projesinin 1. Dönem değerlendirme ve 2. Dönem Planlama toplantısını yaptık.

28-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 16:21 - Görüntülenme: 37