HÂREZMÎ EĞİTİM MODELİ ( 10. Hafta)

Bu haftaki dersimizin konusu problemin anlatılması ve oluşturulmasıydı. İngilizce öğretmeni Öznur UZUN tarafından akıllı tahta kullanılarak  "CANVA Web2  aracı ile afiş hazırlama" Sunumu yapılarak öğrencilerden proje afişini ve sloganını oluşturmaları istendi.

Yapılan uygulama ile farklı disiplinler arasında yapılan işbirliği ile öğrencinin tek yönlü düşünmekten uzaklaşarak konunun farklı bakış açılarıyla zenginleştirilmesi, öğretmenleri arasındaki işbirliğinin fark ederek disiplinleri ilişkilendirmesi ve problem odaklı projeyi değişik alanları kullanarak çözmeye çalışması hedeflenmiştir.

Derslerde aktif şekilde çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Afiş Çalışmalarını tamamlayan öğrencilerimize ikramlıklar hazırlayarak onları dinlendiren öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Harezmi Eğitim Modeli için Öğrencilerimiz Tarafından Hazırlanan Afişlerimiz

Çalışmalarından dolayı kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yapılan anket oylaması ile afiş birincisi belirlenerek eğitim afişi olarak seçilmiştir. 1. Olan öğrencimiz F. Azra Kurşun'u tebrik ediyoruz.

08-06-202208-06-202208-06-202208-06-202208-06-2022

Yayın: 08.06.2022 - Güncelleme: 08.06.2022 09:29 - Görüntülenme: 248