HÂREZMÎ EĞİTİM MODELİ ( 8. Hafta)

Bu haftaki konumuz "TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞININ YARATICILIĞA ETKİSİ"

Görevli öğretmen arkadaşlarımız: Nazife YAVUZ, Sıddıka AVCI, Öznur UZUN, Serap ÖKTEM, Hatice BEYOĞLU, Meryem KARA

Öğrencilerin daha önce Mind Meister zihin haritası ile oluşturmuş oldukları HİS Cümlemiz olan "Teknolojinin Sağlığıma Etkileri Nelerdir?" alt başlıklarından bu hafta "Teknolojinin yaratıcılığa etkileri nelerdir?" üzerine etkinlikler yapılması planlanmıştır. Teknoloji günümüzde önemli bir yer teşkil etmektedir. Bununla birlikte sosyalleşme yönünde bazı dezavantajlar teşkil etmektedir. Bu amaçla bu haftaki uygulamamızda öğrencilerimizle birlikte hem sosyalleşme, hem de sanatsal bir ürün ortaya koyarak öğrencilerimizin yaratıcılığını geliştirmek amacıyla "Ebru sanatı ile kupa boyama etkinliği" planlanmaktadır. Ayrıca Edebiyat Öğretmenimiz Sıdıka AVCI tarafından yapılacak şiir yazma etkinliği ile öğrencilerin şiir sanatına olan ilgisi arttırılacaktır.

Dersimizin işlenişi sırasında çekilen fotoğraflardan dersimizi takip edebilirsiniz.

Eğitimde temel amacımız öğrencilerin aktif olduğu etkinliklere yönelmektir.

24-03-202224-03-202224-03-202224-03-2022

Yayın: 24.03.2022 - Güncelleme: 24.03.2022 12:09 - Görüntülenme: 337