e-Twinning 2020-2021

E-Twinning Çalışmalarımız

Haz

5 aylık bir süreçte büyük emeklerle hazırladığımız eğlenerek arapça projemiz tamamlanmıştır. E-dergimizi aşağıdaki linkten incleyebilirsiniz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Öğretmenimiz Öznur Uzun'un kuruculuğunda başlatılan eTwinning Projesi "From Darkness into Light" da sona gelindi. Proje sonu toplantısı ile öğretmenler ve öğrenciler birbirlerine şimdilik veda ettiler.

Toplantı sonunda tüm okulların ortaklaşa çalışarak hazırladığı proje final ürünü de sergilendi.

Çalışmalarından dolayı öğretmenimiz Öznur UZUN'a, değerli katkılarından dolayı Ahmet Yusuf B., Mine S. , Yasir Emin S., Hamim T. Ve Abdurrahman R. 'ye de teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz.

Mayıs Ayı Faaliyetlerimiz

Haz

05.06.2021 Cumartesi günü Bursa Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje yaygınlaştırma toplantısına okulumuz öğretmenlerinden Öznur Uzun da katılarak eTwinning projesini "From Darkness into Light" tanıttı. Toplantıya toplam 9 farklı öğretmen katılarak projelerini tanıttılar. Okulumuz öğrencileri ile sürdürülen proje tanıtımına katılan tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Öğretmenimiz Öznur Uzun ve değerli öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

29 Mayıs 2021 Tarihinde Bursa eTwinning koordinatörlüğünce  " eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma Webinarı" gerçekleşti .Toplantıda okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Nazife YAVUZ "BRIDGING THE GAP WITH ENGLISH !"isimli projesini tanıtarak yaygınlaştırma faaliyetini gerçekleştirmiştir .Kendisine ve projede çalışan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

BURSA eTwinning KOORDINATÖRLÜĞÜNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN eTwinning PROJELERİ   YAYGINLAŞTIRMA WEBINARI

29 Mayıs 2021 Tarihinde Bursa eTwinning koordinatörlüğünce  " eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma Webinarı" gerçekleşti .Toplantıda okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Nazife YAVUZ "DIFFERENCES CAN MAKE BEAUTIFUL !"isimli projesini tanıtarak yaygınlaştırma faaliyetini gerçekleştirmiştir .Kendisine ve projede çalışan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Bu ay 5 farklı ilden bu projeyi beraber yürüttüğümüz okullarla çok faydalı ve eğlenceli bir çalışma yaptık.

ÖNCELİKLE  ORTAK OLDUĞUMUZ 5 OKUL VE ÖĞRENCİLERİMİZ KARIŞIK OKUL TAKIMLARI OLUŞTURDUK

WAKALET WEB2.O ARACINI KULLANARAK ''ÖRNEK ŞAHSİYETLER''KONULU

İŞBİRLİKÇİ BİR ÜRÜN ÇIKARDIK.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Haz

Projemizin bitmesine sayılı günler kala, yapılan çalışmaların daha fazla kişiye ulaşması ve projemizin tanıtılması amacıyla Bursa / Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün önderliğinde proje tanıtımı webinarları planlanmaktadır. Proje tanıtımını okulumuz öğretmeni ve Proje Kurucularından biri olan Öznur UZUN öğretmenimiz gerçekleştirecektir.

Webinarımıza katılımınız bize güç verecektir. Teşekkür ederiz.

May

Eğlenerek Arapça e-Twinning Şubat Ayı Etkinliklerimiz.

EĞLENEREK ARAPÇA ETWİNNİNG ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİMİZ 15 ÖĞRENCİMİZ VE ÖĞRETMENİMİZ HATİCE SEVİNÇLE TAMAMLANMIŞTIR.

BU AY RENKLER VE GİYSİLER KONUSU ÇEŞİTLİ WEB2 ARAÇLARINI KULLANARAK ÖĞÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN YAPILDI

AYRICA ONLİNE OYUNLARDA HAZIRLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

May

Mayıs ayının sonuna yaklaşırken, projenin bitmesine az bir süre kala öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını kullanarak Proje ile ilgili görüşlerini aktardılar. Okulumuz öğrencileri "eTwinning Projesinde yer almak bize neler kazandırdı? Ne yönde gelişme sağlandı? Pandemi sürecinde evde geçen zamanı nasıl değerlendirdik? İngilizcemize olan katkısı için neler söyleyebiliriz?" gibi soruları cevaplandırdılar.

May

Muhteşem Dörtlü Mühteşem Kalmalı" eTwinning projemizin sonuna geldik. Mayıs ayı çalışmalarımız ile ilgili aylık bültenimizi ortaklarımızdan Aydın Öksüz ve Burcu Yenigün öğretmenimiz hazırladı.

Final ürünümüz olan e-dergi koordinatörlüğünü okulumuz Coğrafya öğretmeni  proje kurucumuz  Serap Öktem ve Kaşgarlı Mahmud Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Ayşe Can yaptı. Dergimizde proje boyunca yaptığımız tüm faaliyetler yer aldığı gibi ortaklarımız ve öğrencilerimiz işbirlikçi olarak doğayla uyumlu yaşam, doğa sevgisi temalı içeriklerle  katılım sağladı. Emek veren  tüm ortaklarımızın ve tüm öğrencilerimizin eline yüreğine sağlık. Projemiz kapsamında Uludağ üniversitesi Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Nurhayat Dalkıran Hocamız "Doğayla Uyumlu Yaşam"konulu seminer verdi. Projemize  katkılarından dolayı Değerli Hocamıza çok teşekkür ederiz.

May

Ben Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesinde Arapça Öğretmeniyim. Öğrencilerimle birlikte bu projeye katılarak çağın gerektirdiği bu dijital ve sanal ortamda Arapçaya da bir yer açtığımız için çok mutluyum.Her zaman öğrenmekte zorlanılan ve korkulan Arapça dersini web2.0 araçlarıyla dijital ortamda internet kullanılarak hem öğrendik hem eğlendik.Arapça dersinde işlediğimiz konulardan karikatürler oyunlar posterler videolar hazırladık. Ayrıca bu çalışmalarımızı başka şehirlerde bizim gibi Arapça öğrenen öğrencilerle ortaklaşa yaptık .İşbirlikçi çalışmayı keşfettik ve bunu sanal ortamda çok güzel bir şekilde başardık. Emeği geçen tüm öğrencilere ve onlara destek olan sevgili velilerimize çok teşekkür ederim