T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi

MATHS IN OUR LIVES' Hayatımızdaki Matematik eTwinning Projemiz Faaliyetlerine Devam ediyor

We carry out our project called "Mathematics in Our Lives" with high school students because we aim to discover the importance and effects of mathematics in daily life. We aim to help students better understand mathematics in the context of the real world by explaining that mathematics is encountered not only in textbooks, but also while shopping, cooking, traveling and even doing sports. This project will help students see mathematics as a part of their lives, not just a subject, and to develop a more positive relationship with mathematics.

 

"Hayatımızdaki Matematik" adlı projemizi lise öğrencileriyle gerçekleştiriyoruz çünkü matematiğin günlük hayattaki önemini ve etkilerini keşfetmeyi amaçlıyoruz. Matematiğin sadece ders kitaplarında değil, aynı zamanda alışveriş yaparken, yemek pişirirken, seyahat ederken ve hatta spor yaparken bile karşımıza çıktığını anlatarak, öğrencilerin matematiği gerçek dünya bağlamında daha iyi anlamalarını sağlamayı hedefliyoruz. Bu proje, öğrencilerin matematiği sadece bir ders değil, hayatlarının bir parçası olarak görmelerine ve matematikle daha olumlu bir ilişki kurmalarına yardımcı olacaktır.

 

The Founding Partners of our project consist of Türkiye and Croatia. 7 partners also participate from Turkey. It consists of 9 members in total.

 

Projemizin Kurucu Ortakları Türkiye ve Hırvatistandan oluşmaktadır. 7 ortak da Türkiyeden katılmaktadır. Toplam 9 üyeden oluşmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 15:19 - Görüntülenme: 37
  Beğen | 0  kişi beğendi