Şühedaya Vefa Kulübü Öğrencilerimiz Gazi ve Şehit Yakınlarının Yararına Tekerlekli Sandalye Bağış Kampanyası Düzenlediler

Şühedaya Vefa Kulübü öğrencilerimiz Gazi ve Şehit Yakınlarının yararına tekerlekli sandalye bağış kampanyası düzenlediler.  Yapılan kampanya sonucunda elde edilen paralarla 2 adet tekerlekli sandalye alındı. Sandalyeler Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına teslim edildi. Teslim töreninde  şube başkanı Haşim SİVRİ, kurul üyeleri Osman GÜRSOY,  Selçuk ÇELİK, Aysel ÇALI, Ali KULALAR, Rukiye GÖKSU ve Yılmaz TAŞDEMİR, Kulüp Danışman Öğretmenimiz Derya DİŞKESER ve öğrencilerimiz hazır bulundu. Nazik ev sahipliği için yönetim kurulu başkanı ve üyelerine teşekkür ederiz.

15-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 11:09 - Görüntülenme: 31