15-19 Kasım Ara Kamp Programını Başarıyla Uyguladık

Okulumuzda 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında Akademik takip Komisyonu tarafından planlanan ara kamp programını başarıyla uyguladık. Bu kampa 36 öğrenci katılım sağladı. Kampta kahvaltı ve öğle yemeği verilmiştir. Ayrıca YÖK ATLAS uygulamasının tanıtımı yapılmış, etüt saatleri düzenlenmiş, birebir soru çözümleri gerçekleştirilmiştir. 2020 TYT ve AYT sınavları uygulanmıştır. Çay saati vakitlerinde okulumuz öğretmenleri Firdevs İZGÖRDÜ AYGÜN, Nurcan ÇELİKAYLI ve Derya DİŞKESER tarafından öğrencilerimize motivasyon amaçlı etkinlikler düzenlenmiştir.

24 Kasım 2021 günü okul konferans salonunda Akademik Takip Komisyonu üyesi Şekernaz ÇELİK öğretmenimizin danışmanı olduğu, eğitim koçu Neşe Özgür DURSUN tarafından bazı 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik "sınav kaygısı" konulu uygulamalı bir seminer verilmiştir.

Yayın: 26.11.2021 - Güncelleme: 26.11.2021 15:53 - Görüntülenme: 672