2023/2024  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU DUYURUSU

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22/10/2023  tarihinde saat 10.00'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz konferans salonunda  yapılacaktır. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 29/10/2023  saat 10.00'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz  konferans salonunda  tekrar toplantı yapılacaktır. Okulumuz velilerinin ve kurulun doğal üyesi olan öğretmen ve idarecilerimizin katılmaları hususunda;

Gereğini rica ederim.

Yunus AKKOÇ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3. Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir katip üye seçiminin yapılması.

4. Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul Açılış Konuşması.

5. Okul Müdürünün Konuşması.

6. 2023-2024 dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7. 2023-2024 dönemine ait Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

8. Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

9. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna asıl ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi:

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Öğretmenler Kurulunca seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

10. İhtiyaçların giderilmesine yönelik yeni seçilen Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

11. Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asıl, 2 yedek velinin seçilmesi.

12. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asıl,1 yedek veli temsilcisinin seçilmesi.

13. 2023-2024  Eğitim Öğretim Yılıyla ilgili genel hedeflerin ve yapılacak faaliyetlerin değerlendirilmesi

14. Eğitim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin okul veli koordinasyonu ve kaynakların kullanımının görüşülmesi

15. Dilek ve Temenniler

16. Kapanış

Haz

Fen ve Sosyal Bilimler Projesiyle ilgili bilgileri aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

Tem

Yetenek Sınavı Mülakat Çalışma Notları_Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projesi

Tem

Okulumuzda uygulanan Mûsikî ve Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Programlarının başvuru detaylarını aşağıdaki dosyadan görebilirsiniz.

Haz

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Tanıtım Broşürüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

MÛSİKÎ PROJESİ TANITIM BROŞÜRÜNE AŞAĞIDAKİ LİNTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Mrt

Okulumuzda Askıda Kitap uygulamamız Başlatılmıştır

Mrt

Öğrenciyi Tanıma Teknikleri Konulu Sunum Rehberlik Servisimiz Tarafından Yapıldı

MİHRAPLI ABDULKADİR CAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

KULÜPLER | DANIŞMAN ÖĞRETMEN | ÖĞRENCİ LİSTESİ

Listelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Haz

7. DÖNEM MEZUNLARIMIZI UĞURLUYORUZ!

2022-7. Dönem Mezuniyet Töreni ve Veda Konserine bekliyoruz.

️Tarih: 27 Haziran 2022 Pazartesi

⏰Saat: 19.30

Yer: Tayyare Kültür Merkezi

2022 Ramaza-ı Şerife Özel Ramazan Günlüğü / Mukabele Günlüğü Çalışmalarımız.

Hayırlı Ramazanlar

May

Ramazan paylaşınca daha güzel. Mübarek Ramazan ayında okulumuz öğretmen, öğrenci, veli ve paydaşlarıyla birlik olarak güzel bir yardımlaşma örneği sergiledik. Katkı ve gönül veren herkese teşekkür ediyor bu vesile ile bereketli Ramazanlar diliyoruz.