Şbt

Oku ve Yüksel - Kur'an-ı Kerim'i Okuma ve Anlama Projesi ERKEK grubu öğrencilerimiz Proje danışman öğretmenleri Serkan Denkçi rehberliğinde 14.Cüzü tamamladılar.

Şbt

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Ebru Sanatının yaşayan üstadlarından Hikmet Barutçugil söyleşi ve performans etkinliğine katıldılar.

Şbt

Yeni Şafak Gazetesi yazarı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Medeniyet Tasavvuru Okulunun kurucusu Yusuf Kaplan öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimizle yapılan verimli bir söyleşinin ardından Şark odamızda Mûsikî dinletisine katılan Yusuf Kaplan'a okulda uygulanan projeler hakkında bilgi verildi. Okulumuzu teşrifleri için değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Satranç Turnuvası bir birinden heyecanlı ve taktik, strateji dolu maçlarla sona erdi. Kızlarda Fatıma Halwani, Erkeklerde Furkan Nuri Sekiz birinci oldu. Katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, organize eden Satranç Kulübümüze ve danışman öğretmenimiz Hakan Uluçay a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Tiyatro Kulübümüzün organizasyonu ile "Haykırış" isimli oyun Konferans Salonumuzda sahnelendi. Öğrenciler tarafından ilgiyle izlenen bu oyun için Tiyatro Kulübümüze ve danışman öğretmenimiz Fatih Yıldırım'a teşekkür ederiz.

Şbt

Akademik Takip Komisyonu ve Koçluk Sisteminde görev alan öğretmenlerimizle toplantı yaptık. 1. Dönem çalışmalarını değerlendirip 2. Dönemle ilgili planlamaları tamamladık, kararlar aldık. 11. ve 12. Sınıflarımızın üniversiteye hazırlık süreçleriyle ilgili detayları görüştük. "Sağlam bir karakter, iyi bir kariyer için" çalışmalara devam ediyoruz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz ve Müsdav işbirliğiyle Itri Kültür ve Sanat Projesi kapsamında Manisa Kula'da 9-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve Geleneksel&Çağdaş Görsel Sanatlar Projesi öğrencilerimizin de katıldığı Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Kampı sona erdi.

MİHRAPLI’DA GEÇEN HAFTA ️(05 Şubat-11 Şubat 2024)⬅️

Dönem Başı Öğretmenler Kurulunu Yaptık

Ecdada Vefa İçin 2. Murad’ın Huzurundaydık

Oku ve Yüksel Projesinde 14. Cüz Tamamlandı

Kariyer Rehberliğinde Bu Hafta

Kick Boksta Türkiye Birincisi Olduk

Futsalda Bursa İkincisi Olduk

Depremzedelerimizi Andık

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Öğrencilerimiz Kampa Katıldı

12. Sınıf Öğrencilerimizle Uludağ’da Motivasyon Pikniği Yaptık

Miraç Kandilinde Kız ve Erkek Öğrencilerimiz Program Yaptı

Şbt

Okul Sporları Kapsamında Mersin’de yapılan Kick Boks Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Kick Boks Bayanlar-A - Kick Light’da (55 Kg) yarışan öğrencimiz İCLAL CEREN AYDIN TÜRKİYE 1️⃣.si  OLMUŞTUR. Öğrencimizi tebrik eder, yetişmesinde emeği geçen ailesi ve hocalarına teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Futsal 1. Küme Bursa İl Birinciliği Müsabakalarında okul FUTSAL takımımız BURSA 2️⃣. si OLMUŞ ve bölge finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, yetişmesinde emeği geçen ailesi ve hocalarına teşekkür ederiz.

Şbt

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projesi öğrencilerimiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve MÜSDAV'ın katkılarıyla, Itri Kültür ve Sanat Projesi kapsamında, ülkemizde Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Programı uygulayan İmam Hatip Liseleri öğrencilerinin becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlenen ve 09-12 Şubat tarihleri arasında Manisa Kula Gençlik kampında gerçekleştirilen SANAT KAMPINA katıldılar.

Şbt

YKS Hedef 2024 Çalışmaları kapsamında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan mezunumuz Meryem Kocabey 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizle buluştu. YKS Hazırlık Süreçleri ve Hukuk Fakültesi üzerine güzel bir söyleşi oldu. Katılımları için mezunumuz Meryem Kocabey'e ve organizasyon için Rehber Öğretmenimiz Çağla Nur Günal Çalış a teşekkür ederiz.

Şbt

YKS Hedef 2024 çalışmaları kapsamında deneme sınavlarında başarı gösteren 12. Sınıf öğrencilerimizle Uludağ'da motivasyon pikniği yapıldı. Pikniğe destek veren öğretmenlerimiz Abdullah Çokadar Serkan Denkçi Çağla Nur Günal Çalış Gülsüm Karakuş a teşekkür ederiz.

Şbt

OKU VE YÜKSEL- Kur'an-ı Kerim'i Okuma ve Anlama Projesi KIZ ÖĞRENCİ GRUBUNDA bu hafta 14. Cüz tamamlandı.

Şbt

Öğrencilerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi nin organizasyonu, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün görevlendirmeleri ile Osmanlı Devleti'nin altıncı padişahı ve Fatih Sultan Mehmet'in babası olan Sultan II. Murad Han'ın vasiyeti gereği Muradiye Külliyesi'ndeki kabri başında Kur'an-ı Kerim tilavet edip dua ettiler. Duaya İl Müftü Yardımcısı Faruk Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Sezer ve İlçe Müftümüz Mehmet Uzun BBB Müzeler Şube Müdürü Goncagül Meriç'te katıldı.