Şbt

Miraç Kandili vesilesiyle İHL Meslek Dersleri Zümre öğretmenlerimizin danışmanlığında Erkek öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Miraç Kandili Programı Hüdavendigar Erenler Camiinde akşam namazı sonrası yapıldı. Görev alan öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Miraç Kandili vesilesiyle İHL Meslek Dersleri Zümre öğretmenlerimizin danışmanlığında Kız öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Miraç Kandili Programı okul konferans salonunda yapıldı. Görev alan öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için bu gün derse başlamadan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Arkasından vefat edenlerin ruhları için Aşr-ı Şerif okuduk. Deprem Gerçeği ve Üzerimize Düşen Sorumluluklarla ilgili bilgilendirme yaptık.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulunu yaptık. Okulumuz ve öğrencilerimiz için faydalı istişareler yaptık,  hayırlı kararlar aldık. Yeni dönemde de "sağlam bir karakter, iyi bir kariyer için" çalışmaya devam edeceğiz.

Şbt

YARIYIL TATİLİNDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM 12. Sınıf öğrencilerimizle üniversiteye hazırlık kapsamında yarıyıl tatilinin ilk haftasında toplam 40 saatlik ders yaptık. İkinci hafta 3 TYT 1 AYT denemesi yaptık. "Sağlam bir karakter, iyi bir kariyer için" çalışmaya devam ediyoruz.

Şbt

Bu yıl 2.si düzenlenen Mihraplı Gençlik Forumu 29-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapıldı. Forumda  Yunan Adaları ve Kıbrıs Sorunu tartışıldı. Türkiye'nin Yeni Yüzyıla girerken Mavi Vatan'daki sorunları ve geleceği hakkında değerlendirmeler ve tespitler yapıldı. Doğu Akdeniz'deki gaz arama çalışmaları incelendi. İki gün boyunca süren forum ortak bildiriyle sona erdi. Bu önemli ve verimli çalışma için Forum Danışman Öğretmeni Şekernaz Çelik başta olmak üzere tüm katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2024 Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları 6-9 Şubat tarihleri arasında okulumuz 2. Katı 16. ve 23. salonda yapılacaktır.

Sorumluluk sınavına katılacak öğrencilere ait listeye ve yapılacak sınavlara ait sınav günlerini, sınav saatlerini ve sınav derslerini gösteren SINAV TAKVİMİne aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemini düzenlediğimiz Karne Töreniyle tamamladık. Dönem birincilerinin yanı sıra dönem boyunca etkinliklerde ve yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimizin ödüllendirildiği tören, dönemin son İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ 4️⃣.GÜN

Arapça Kelime Oyunu

Kelimebaz Oyunu

Ock

Bu gün okulumuzu şehrimizin güzide okullarından Niyazi Misri Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Ziyaretleri için öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Erasmus+ Projesi kapsamında Yurtdışı Hareketliliğine göndereceğimiz 4 öğrenci için Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı yaptık. Sınavda başarılı olup, mülakata girmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Geçen hafta İHL Meslek Dersleri Zümremiz ve Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projemizin ortaklaşa etkinliğiyle Filistin'e Destek ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Hafta boyunca devam eden etkinliklerde resim sergisi, kitap kritikleri, tanıtımlar ve  konferanslar gibi değişik alandaki etkinliklerle farkındalık çalışması yapıldı.