Mihraplı Hârezmî Eğitiminde 1. Hafta

Geçen dönemden bu yana okulumuzda uygulanan Harezmi Eğitim Modeli uygulama çalışmalarımız  başladı.

Türkiye'de 395 okulda uygulanan HAREZMİ EĞİTİM MODELİ disiplinlerarası yaklaşımı yeniden yorumlayarak farklı disiplinlerin eş değerde yer aldığı,işbirliğini benimseyen ,fen ve bilgisayar bilimi öğretimini ,sosyal bilim dalları ile bütünleştiren ,bilgi işlemsel düşünme becerilerinin hayata adapte edildiği ,programlama ve öğretim araçlarının etkin kullanıldığı ,robotik ve oyun tasarımı ile eğlenerek üreten ,kendini sürekli güncelleyen disiplinlerarası bir eğitim modelidir .

Bu kapsamda okulumuzda bu hafta  Matematik,İngilizce ,Edebiyat ,Coğrafya ve Fizik branşından 5 öğretmenimiz  ve 9/D FSB ,10/C-D FSB sınıflarından öğrencilerin katılımıyla 09/12/2022 tarihinde 1.Hafta çalışmalarımız başladı.

Bu hafta planı dahilinde öğrencilerin öğretmenlerin kaynaşması amacıyla "2 Yanlış 1 Doğru" ve "İsim Oyunu" buz kırıcı etkinlikler yapıldı."Harezmi Eğitim Modeli Nedir?" sunumuna yer verildi ve "Harezmi Kimdir?"isimli Kahoot Yarışması yapıldı .

19-12-2022

Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 22.01.2023 21:42 - Görüntülenme: 170