Kas

OKU VE YÜKSEL-Kur'an-ı Kerim'i Okuma ve Anlama Projesinde 5️⃣ . Cüz tamamlandı. Cüzle ilgli tefsir sohbeti yapıldı ve cüz sınavı uygulandı. Proje kapsamında her hafta bir cüz okunup tefsiri yapılyor ve öğrenciler o cüzle ilgili yazılı sınava giriyorlar. Proje sonunda dereceye girenlere ödül verilecek. 2024 Mayıs ayında meal ve tefsir hatmi tamamlanacak.

Kas

KAN BAĞIŞINA DAVET Kızılay Haftası Münasebetiyle yarın (02 Kasım 2023 Perşembe) 15.00-21.00 saatleri arasında Mihraplı Camiinin Avlusunda Kan Bağışı Kampanyamız olacaktır.  Ayrıca Akşam ve Yatsı Arasında yine Mihraplı Camiinde Öğrencilerimizin hazırladığı Mevlid Programı olacaktır. Tüm Halkımız Davetlidir.

Kas

Ortadoğu Araştırmacısı Ahmet Faruk Asa'nın konuk olduğu "Gazze Krizine Farklı Yönleriyle Yaklaşım" konulu program Okul Konferans Salonumuzda öğrencilerimizin yoğun katılımıyla yapıldı. Katılımları için Ahmet Faruk Asa'ya, Organizasyon için İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Firdevs İzgördü Aygün e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

MİHRAPLI’DA GEÇEN HAFTA ️23 Ekim - 29 Ekim 2023⬅️

Münazara Turnuvasına Katıldık

İmam Hatipler Haftasını Kutladık

Rehberlik Çalışmalarımız Devam Ediyor

Havacılık ve Uzay Kulübü Tanıtım Yaptı

TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Marş Besteledik

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık

Sanat Çalışmalarımız Devam Ediyor

Kas

Erasmus+  Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 2023 Başvuru Döneminde Türkiye Ulusal Ajans tarafından hibelendirilen Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi 2023 Konsorsiyumu Açılış Toplantısına Konsorsiyum üyesi okul olarak katıldık.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Veli Toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla yapıldı. Ortak sınavlar öncesi velilerimize gerekli yönlendirme ve uyarılar yapıldı. Velilerimizin istek ve talepleri dinlendi. "Sağlam bir karakter, iyi bir kariyer için" çalışmaya devam...

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulunu Velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla yaptık. Okulumuz adına hayırlı kararlar aldık. Üç dönemdir Okul Aile Birliği Başkanlığımızı yapan Abdullah Çokadar a ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni seçilen Yönetim Kurulu üyesi velilerimize başarılar dileriz.

Ekm

100. Yılında Cumhuriyetimizi okul bahçesinde düzenlediğimiz bir törenle ve valilik tarafından düzenlenen törende coşkuyla kutladık. Daha nice 100 yıllara... Organizasyonda görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda TÜBİTAK    Bilim Söyleşileri kapsamında 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat: 13.40'ta Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinden Dr. Bülent Keskin'in sunumuyla "Doğanın Gözünden Problem Çözme: 3.5 Milyar Yıllık Yaşam Mücadelesi: Biyotaklit" konulu Söyleşi yapıldı. Katkılarından dolayı Tübitak'a ve koordinatör öğretmenimiz Serap Uğurluoğlu Öktem e teşekkür ederiz.

Ekm

Havacılık ve Uzay Kulübü Teknofest takım lideri öğrencilerimiz bu yıl okulumuza yeni başlayan 9. Sınıf öğrencilerimize Teknofest, MEB Robot ve diğer teknoloji yarışmaları hakkında sunum yaptı. Kulüp faaliyetlerini tanıttı. Takım lideri öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz Çağla Nur Günal Çalış tarafından 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimize Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusunda seminer yapıldı. Seminerde bilinçli teknoloji kullanımının akademik başarıya etkisi, bağımlılık yapan teknoloji kullanımının belirtileri gibi konular ele alındı ve öğrencilerimiz bilgilendirildi.  Ayrıca 11. Sınıf öğrencilerimize HEDEF YKS Projesi de tanıtıldı.

Ekm

İHL Meslek Dersleri Zümre Öğretmenlerimiz ve Önder ve Öncü Şahsiyetler Kulübü İmam Hatiplerin kuruluş yıldönümü faaliyetleri kapsamında bir program düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2.Bursa Münazara Turnuvası'na katıldılar. Öğrencilerimiz keyifli bir hafta sonu geçirirken akranlarıyla  birçok konuda  tartışma fırsatı buldular. Organizasyon için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, katkı ve desteklerinden dolayı Şekernaz Çelik öğretmenimize teşekkür ederiz.

MİHRAPLI’DA GEÇEN HAFTA 16 Ekim-22 Ekim 2023

Oku ve Yüksel’de 3. Cüz Tamamlandı