Kas

Fotoğrafçılık Kulübü  öğrencilerimiz, Kulüp Danışman Öğretmenleri Ayşegül Ganioğlu ile birlikte 13. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivaline katıldı.

MİHRAPLI’DA GEÇEN HAFTA ️05 Kasım – 12 Kasım 2023⬅️

Mesleki Yarışmaların Kız Öğrenci Etabı Tamamlandı

Oku ve Yüksel Projesinde Kız Öğrencilerimiz 6. Cüzü Tamamladı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Düzenlendi

Vakti Kuşanmak Etkinlikleri Devam Ediyor

Oku ve Yüksel Projesinde Erkek Öğrencilerimiz 6. Cüzü Tamamladı

Hikmet Projesi Yürütme Kurulunun İlk Toplantısı Yapıldı

Mesleki Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Öğrencilerimiz Filistin İçin Topladıkları Yardımları Tdv’na Teslim Etti

Kas

Filistin halkı için okul genelinde toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistin'e ulaştırılmak üzere Osmangazi Müftümüz Mehmet Uzun a teslim edildi. Kampanyayı yapan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve hayır sahiplerine teşekkür ederiz.

Kas

Okul içi yapılan Mesleki Yarışmalarda dereceye giren kız ve erkek öğrencilerimize İHL Meslek Dersleri Zümremiz tarafından hediye takdim edildi. Birinci olan öğrencilerimiz İl Genelinde yapılacak olan Mesleki Yarışmalarda okulumuzu temsil edecekler.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde 21 okulda pilot olarak uygulanan ve okulumuzun da için de bulunduğu #HikmetProjesi Kapsamında Yürütme Kurulu olarak ilk toplantımızı yaptık. Toplantıda projenin detaylarını inceledik. Yapılacak etkinlik ve faaliyetleri değerlendirdik. Görev dağılımı yaptık.

Kas

OKU VE YÜKSEL-Kur'an-ı Kerim'i Okuma ve Anlama Projesi ERKEKLER GRUBUNDA  6️⃣ . Cüz tamamlandı. Cüzle ilgili tefsir sohbeti yapıldı ve cüz sınavı uygulandı. Öğrencilerimize Çiğköfte ikram edildi. Katkı ve desteklerinden dolayı İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Nurcan Nurlu Çelikaylı Ramazan Durak Abdullah Çokadar Serkan Denkçi'ye teşekkür ederiz.

Kas

#VaktiKuşanmak Projesi kapsamında 12. sınıflarımızdan bir grup öğrencimiz İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Serkan Denkçi ile birlikte Öğle namazını Cami'de eda edip ardından derslerini camide yaptılar.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında düzenlendiğimiz bir törenle andık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

OKU VE YÜKSEL-Kur'an-ı Kerim'i Okuma ve Anlama Projesinde 6. Cüz tamamlandı. Cüzle ilgili tefsir sohbeti yapıldı ve cüz sınavı uygulandı. Öğrencilerimize Çiğköfte ikram edildi. Katkı ve desteklerinden dolayı İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Nurcan Nurlu Çelikaylı Ramazan Durak Abdullah Çokadar Serkan Denkçi'ye teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mesleki Yarışmaların okul etabında Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmaları (Kız Öğrenciler İçin) tamamlandı. ️Yaqeen Batteekh (Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma 1.si) ️Esmanur Zeliha Akpınar (Hafızlık 1.si) Oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yetişmelerinde emeği geçen ailelerine ve hocalarına teşekkür ediyoruz.

Kas

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzda faaliyet gösterecek olan Sosyal Kulüplerimiz Sene başında yapılan Öğretmenler Kurulunda belirlenmişti. Belirlenen Okul Kulüplerimizde yer alacak öğrencilerin listesi Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz tarafından Öğrencilerimizin istekleri ve talepleri de dikkate alınarak hazırlandı. Yıl sonuna kadar Sosyal Kulüplerimiz eliyle her bir öğrencimizin en az 5 faaliyete katılma hedefini gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.

Aşağıdaki linklerden Okul Kulüplerimiz ve bu kulüplerimize danışmanlık yapacak olan Danışman Öğretmenlerimizi gösterir listeye ve Öğprencilerimizin hangi kulüplerde görev aldığını göstererir listeye ulaşabilirsiniz.

MİHRAPLI’DA GEÇEN HAFTA ️30 Ekim-05 Kasım 2023⬅️

Okul-Aile Birliği Kurulu Yapıldı

1. Dönem 1. Veli Toplantısı Yapıldı

Erasmus + Eğitimine Katıldık

Gazze ve Filistin Programı Yapıldı

Oku ve Yüksel’de 5. Cüz Tamamlandı

4006 Bilim Fuarı Projelerimizle Üstün Başarı Gösteren Okul Olduk

Kızılay Haftası Münasebetiyle Mevlid Programı Yapıldı

Mûsikî Projesinden Cumhuriyetin 100. Yılı Konseri

Kas

Mûsikî Projesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanede bir konser verdiler.

Kas

29 Ekim-04 Kasım Kızılay Haftası Etkinlikleri kapsamında Mûsikî Projesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Mihraplı Camiinde Mevlid Programı düzenlendi. Mûsikî Projesi Koordinatörümüz  Bekir Çiçek ve ekibine teşekkür ederiz.

Kas

C23B316 proje numaralı MİHRAPLI ABDULKADİR CAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BİLİM FUARI proje başvurumuz bilimsel değerlendirme aşaması sonucunda 5 puan üzerinden 4,10 puan almış ve okulumuz  TÜBİTAK tarafından üstün başarı gösteren okul olarak seçilmiştir. Hazırladıkları nitelikli projeler için öğrencilerimize, süreçte onları her anlamda destekleyerek bu yolculukta onlara rehberlik eden başta TÜBİTAK Koordinatörümüz Serap Uğurluoğlu Öktem ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.