Ekm

Mûsikî Projesi için Eylül ayı Ek Yetenek Sınavımızı yaptık. Geleceğin sanatçılarını, bestecilerini, kendi kültür ve medeniyetinin müziğini yapacak müzik insanlarını projemize dahil ettik. Kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Eyl

MİHRAPLI'DA BU HAFTA (19-25 EYLÜL 2022)

✅Mûsikî Projesi Öğrencilerimiz Kampa Katıldı

✅Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projesine Yeni Öğrencilerimizi Aldık

✅Teknoloji Takımımız 3. İnegöl Teknoloji Festivalinde 4. Oldu

✅Öğrencimiz Hikâye Yazma Yarışması Türkiye 3.sü Oldu

✅11. Sınıf Motivasyon Buluşması Yapıldı

Detaylar Haftalık Faaliyet Broşürümüzde

Eyl

61 İlden yarışmacının katıldığı 3. İnegöl Ulusal Teknoloji Festivalinde Yarışan ABLUKA Havacılık Teknoloji  Takımımız döner kanat drone yarışmasında 4. oldu. Takımımızı tebrik ediyor, danışman öğretmenlerimize ve Yedi Hilal Teknoloji Takımına teşekkür ediyoruz.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef Üniversite 2023 kapsamında bu hafta da 11. Sınıf kız öğrencilerimizi Mezun ablalarıyla buluşturduk. Üniversiteye hazırlık, mezuniyet sonrası ve üniversite tecrübelerini dinleyip motivasyonumuzu artırdık. Katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Türkiye İmam Hatipliler Vakfı Timav tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen 10.Geleneksel Hikaye Yazma Yarışmasında Türkiye 3.sü olan öğrencimiz Sudenaz ÇELİK  Konya'da düzenlenen törende ödülünü Konya-Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın elinden aldı. Aynı zamanda hikayesi hazırlanan hikaye kitabında da basıldı.

Öğrencimizi tebrik ediyor yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve ailesine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projesi Eylül ayı Ek Yetenek Sınavımızı yoğun bir katılımla yaptık. Birbirinden yetenekli öğrencilerimizi bölümümüze kazadırdık. Geleneksel sanatlarımızın (hat,  tezhip, ebru ve minyatür) yaşatılması ve geleceğin sanatkarlarının yetişmesi adına çok mutluyuz. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

#sanatadeğer

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve MÜSDAV işbirliğiyle, Itri Kültür&Sanat Projesi kapsamında Mûsikî Projesi Öğrencilerimiz 22-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam'da Mûsikî Kampına girdiler.

Eyl

MİHRAPLI'DA BU HAFTA (12-17 EYLÜL 2022)

✅Yılın ilk ders zili çaldı

✅ Ücretsiz ders kitapları dağıtıldı

✅9. Sınıfların oryantasyon eğitimi yapıldı

✅12.Sınıf-Mezun Motivasyon buluşması yapıldı

Detaylar haftalık faaliyet broşürümüzde

Eyl

9. Sınıf öğrencilerimizin Okula Uyum ve Oryantasyonları ile ilgili hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Uyum eğitimi başarıyla tamamlandı.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef Üniversite 2023 kapsamında okulumuzun ilk haftasında 12. Sınıf kız öğrencilerimizi Mezun ablalarıyla buluşturduk. Üniversiteye hazırlık, mezuniyet sonrası ve üniversite tecrübelerini dinleyip motivasyonumuzu artırdık. Katılan tüm mezunlarımıza, koordine eden müdür yardımcısı Hayrullah Güler ve öğretmenimiz Firdevs İzgördü Aygün e teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılına hayırlısı ile başladık.

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Eyl

2022 EYLÜL Dönemi Sorumluluk Sınavları 14 - 18 Eylül tarihleri arasında okulumuz zemin katı 4 ve 5. salonlarda yapılacaktır. Sorumluluk sınavına katılacak öğrencilere ait listeye ve yapılacak sınavlara ait sınav günlerini, sınav saatlerini ve sınav derslerini gösteren SINAV TAKVİMİne aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı yaptık. Kurul toplantımızda yeni eğitim-öğretim yılının planlamaları yapıldı. Yeni dönemin başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize ve tüm ailemize hayırlar getirmesini dileriz.

Ağu

Öğrencilerimizi tebrik ediyor emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ağu

Ömer Köylü, Nazife Demiröz Yavuz, Hatice Sevinç, Öznur Uzun Öğretmenlerimizi tebrik ediyor, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.