TEKNOFEST

2-Abdussamed ÖZER

3- Muhammed Raşid GÜNEŞ

Danışman Öğretmen: Fethiye PEKDOĞAN

Destek veren #YediHilalTeknolojiTakımı na teşekkür eder, öğrencilerimize finalde başarılar dileriz.

Tarih/Yer:

9 Ağustos - 14 Ağustos 2022 / Kütahya - Zafer Havalimanı

29 TEMMUZ'DA VAKIF BERA KENT PARKINDA KONSERE BEKLİYORUZ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri kapsamında Mûsikî Projesi 3 konser verecek. İşte Konser Programımız:

✅İlk konserimiz 29 Temmuz 2022 Cuma Gecesi 21.00-22.00 saatleri arası Vakıf Bera Kent Parkında

✅İkinci Konserimiz 12 Ağustos 2022 Cuma Gecesi 21.00-22.00 saatleri arasında Hüdavendigar Kent Parkında

✅Üçüncü Konserimiz 26 Ağustos 2022 Cuma Gecesi 21.00-22.00 Saatleri arasında Hüdavendigar Kent Parkında

Tüm halkımızı bekliyoruz.

Tem

Türkiye İmam Hatipliler Vakfının düzenlediği 10. Geleneksel Hikaye Yarışmasında öğrencimiz Sudenaz Çelik "ESKİMİŞ KASABAMIZ" adlı hikayesiyle Türkiye 3. Sü oldu. Öğrencimiz Sudanaz'ı tebrik eder, Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

YKS-2022 EŞİT AĞIRLIK TÜRKİYE 5277.si Sümeyye AKBAŞ

YKS-2022SÖZEL TÜRKİYE 7368.si Fatmanur KORKUT

_______

Öğrencimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emeği geçen ailesine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

2022 Yaz Dönemi DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU ile YAZ OKULU başlıyor.

11. Sınıfa geçen ve 12. Sınıfa geçen öğrencilerimizin katılacağı kurslarımız 18 Temmuz itibariyle başlıyor.

Programlar, ve sınıf listelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

TÜBİTAK ve TEKNOFEST Çalışmalarıyla Bilimsel Yarışmalar ve Gezilerle, Fizik-Kimya-Biyoloji Laboratuvarıyla

Fen Liseleriyle aynı sayısal ders ve müfredatla

BU OKULDA

BİLİM VAR!

SEN DE GEL!

Haz

Osmangazi İlçesi 2. Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu toplantısı, İlçe MEM Şube Müdürümüz Kahraman Şık'ın başkanlığında, bölge okul idarecilerimizin katılımlarıyla, okulumuzun ev sahipliğinde yapıldı. Bölge okullarımızın sorunları görüşüldü. Eğitim-Öğretim yılının değerlendirmesi yapıldı. Yaz ve güz dönemi planlamaları gözden geçirildi.

Haz

2022-7. Dönem Mezunlarımızı Tayyare Kültür Merkezinde yaptığımız törenle uğurladık. Veda Konserinden Zeybek Gösterisine, Belge Takdiminden konuşmalara, bir çok etkinliğin birarada bulunduğu geceye yoğun bir katılım vardı.

Programın hazırlanmasından sunumuna kadar her aşamasında vazife  alan tüm öğrenci, idareci ve öğretmenlerimize ve özellikle;

Hayrullah Güler Bekir Çiçek Sıddıka AvciYasemin Alimollaoğlu Zuhal Aydın KarayelÖmer Köylü Abdullah Çokadar 'a Teşekkür ederiz.

Haz

Bir yıl boyunca Oku/yorum, Paylaşı/yorum Projesine katılıp, kitap okuyan ve müzakere yapan öğrencilerimiz projeyi 14 Haziran'da Bursa Gezisiyle tamamladılar. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Yaşadığım Şehri Tanıyorum Projesi"  kapsamında gerçekleştirilen gezi için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve geziye refakat eden öğretmenlerimiz Mehmet Ali Gündüz, Ahmet Çabuk ve Tuba Kaçar'a  teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop Bihmed mezunlar günü etkinliğinde okul tanıtım standımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haz

Okulumuz Edebiyat Zümresi öğretmenleri ve öğrencilerimiz, sokak hayvanlarının ihtiyaçları konusunda farkındalık uyandirabilmek ve bir nebze de olsa can dostlarımızın su ve yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmek için, okulumuza yakın yerlerde mama dağıtımı yaptılar.

Hassasiyetlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bir grup öğrencimizle İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Yaşadığımız Şehri Tanıyorum Projesi" kapsamında Keles Kocayayla'ya gittik.

Haz

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Osmangazi İlçesinde Türkiye ve Dünya derecesi alan öğrencilerle kahvaltı programına Kick Boks Dünya 2. Öğrencimiz İclal Ceren Aydın'la katıldık. Destek ve kabulleriden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürhan Çokgezer ve Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a şükranlarımızı sunarız.

Haz

2022 HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınavları 8 - 12 Haziran tarihleri arasında okulumuz zemin katı yedek salonlarda yapılacaktır. Sorumluluk sınavına katılacak öğrencilere ait listeye ve yapılacak sınavlara ait sınav günlerini, sınav saatlerini ve sınav derslerini gösteren SINAV TAKVİMİne aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.