Şbt

2024 Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları 6-9 Şubat tarihleri arasında okulumuz 2. Katı 16. ve 23. salonda yapılacaktır.

Sorumluluk sınavına katılacak öğrencilere ait listeye ve yapılacak sınavlara ait sınav günlerini, sınav saatlerini ve sınav derslerini gösteren SINAV TAKVİMİne aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemini düzenlediğimiz Karne Töreniyle tamamladık. Dönem birincilerinin yanı sıra dönem boyunca etkinliklerde ve yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimizin ödüllendirildiği tören, dönemin son İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ 4️⃣.GÜN

Arapça Kelime Oyunu

Kelimebaz Oyunu

Ock

Bu gün okulumuzu şehrimizin güzide okullarından Niyazi Misri Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Ziyaretleri için öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Erasmus+ Projesi kapsamında Yurtdışı Hareketliliğine göndereceğimiz 4 öğrenci için Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı yaptık. Sınavda başarılı olup, mülakata girmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Geçen hafta İHL Meslek Dersleri Zümremiz ve Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projemizin ortaklaşa etkinliğiyle Filistin'e Destek ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Hafta boyunca devam eden etkinliklerde resim sergisi, kitap kritikleri, tanıtımlar ve  konferanslar gibi değişik alandaki etkinliklerle farkındalık çalışması yapıldı.

Ock

Kültür ve Edebiyat Kulübümüz Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı duygu yüklü bir programla andı. Programı hazırlayan öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Zuhal Aydın Karyel'e teşekkür ederiz.

Ock

Hikmet Projesi Ocak ayı teması kapsamında Fen Bilimlerine Giriş konusuyla ilgili öğrecilerimizle  Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü ziyaret ettik. Prof. Dr. Hakan Söyüt hocamızla laboratuvar ortamında söyleşi eşliğinde öğrencilerimiz deney yaparak gözlemlerini çizimlerle bizlere aktardılar. Aynı zamanda Bilişim teknolojileri bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Uzun hocamızla steam atölyesinde kodlama ve teknoloji konusunda uygulamalı söyleşi düzenlendi.

Ock

Üç Ayların ilk kandili olan Regaib Kandilini kız ve erkek öğrencilerimizin hazırladıkları programlarla okulumuzda ve Hüdavendigar Osmangazi Camiinde idrak ettik. İHL Meslek Dersleri Zümremize ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Sözcük Özgürlüktür" sloganı ile ilimizde lise öğrencileri arasında yapılan "Sözlük Tasarım Yarışması"nda 9-G Sınıfından  Hayra ATALAY BURSAİL 2.Sİ OLMUŞTUR. Öğrencimizi tebrik ediyor, danışman öğretmenlerimiz Şekernaz Çelik, Zuhal Aydın Karyel, Yasin Urhan, İzden Coskun ve sorumlu idarecimiz Hayrullah Güler'e teşekkür ediyoruz.

Ock

Bursa İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sadâ “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda 12. sınıf öğrencimiz AHMET SAMİ İLHAN BURSA İL 1.si OLMUŞTUR. Öğrencimizi tebrik eder, yetişmesinde emeği geçen ailesi ve hocalarına teşekkür ederiz.

Ock

Bursa İmam Hatip Liseleri Arası Genç Bilaller “Ezanı Güzel Okuma Yarışması”nda 11. sınıf öğrencimiz ALİ ATALAY BURSA İL 1.si OLMUŞTUR. Öğrencimizi tebrik eder, yetişmesinde emeği geçen ailesi ve hocalarına teşekkür ederiz.